Airco kopen in Apeldoorn | VRP Klimaat is dé specialist in de regio

Wilt u een airco kopen in Apeldoorn? VRP Klimaat is uw one-stop-adres wanneer u op zoek bent naar een duurzame oplossing voor het creëren van een prettig binnenklimaat in uw woning of bedrijf. Wij zijn officieel dealer van Systemair airco’s en leveren aan zowel particulieren en bedrijven als installateurs. Wij zijn dé specialist in de regio op het gebied van airco installatie, reparatie en periodiek onderhoud.

Als NVKL-gecertificeerd bedrijf beschikken wij over gecertificeerde monteurs. Zo kunt u bij ons altijd rekenen de beste kwaliteit en een snelle service.

Airco in uw woning of bedrijf

Voor zowel particulieren als bedrijven is het een fluitje van een cent om een airco te kopen in Apeldoorn. VRP Klimaat is een no nonsens bedrijf en de specialist in de regio op het gebied van airconditioning. Wij houden het hele proces zo eenvoudig mogelijk. Als NVKL-gecertificeerd bedrijf hebben wij alle kennis en kunde in huis om u volledig te ontzorgen op het gebied van airconditioning. Zo weten wij voor iedere woning of bedrijfsruimte de juiste airco te vinden. Ook beschikken wij over gecertificeerde monteurs voor airco installatie, reparatie en periodiek onderhoud in Apeldoorn.

VRP Klimaat

Wij helpen u graag met al uw vragen

VRP Klimaat

Ook airco groothandel voor installatiebedrijven

Voor installateurs is het een koud kunstje om via onze webshop een airco te kopen in Apeldoorn. VRP Klimaat is namelijk officieel dealer van Systemair en kan u als airco groothandel voorzien van single-split en multi-split airco’s uit het SYSPLIT assortiment. Deze airco’s kunnen zowel koelen als verwarmen. In onze webshop vindt u onder andere:

 • Complete airco sets (single-split en multi-split)
 • Losse binnen en buiten airco units
 • Airco accessoires

Als NVKL-gecertificeerd bedrijf beschikken wij over categorie 1 gecertificeerde koelmonteurs en hebben wij ook gas op voorraad. Hier kunnen wij natuurlijk ook kleine installateurs mee helpen. Wij zijn een no nonsens bedrijf, bieden een snelle service, betrouwbare levering en een advies op maat!

De 4 grootste voordelen van Systemair airco’s

VRP Klimaat is er trots op officieel dealer van Systemair airco’s te mogen zijn. De airco’s uit het SYSPLIT-assortiment zijn van hoge kwaliteit en speciaal ontwikkeld voor een optimaal comfort in kleine en middelgrote ruimtes. De 4 grootste voordelen van het kopen van een Systemair split airco in Apeldoorn op een rijtje:

 • Hoge kwaliteit
 • Ruime keuze
 • Stil en efficiënt
 • Energiezuinig

Wat zeggen onze klanten

Reviews

Dit is wat klanten die u voor gingen over ons zeggen. U kunt ook zelf een review achterlaten.

Bekijk alle reviews

Rated 5 out of 5

fijne service en correct geholpen zeker een aanrader

ria van striep
Rated 5 out of 5

Correct bedrijf met kwalitatief goede airco’s. Voordat ik een aankoop deed heb ik telefonisch contact opgenomen en zeer vakkundig te woord gestaan. Zeker een aanrader!!

Marco

Direct bestellen of een vrijblijvende offerte

U kunt direct een airco kopen in Apeldoorn door een bestelling te plaatsen in onze webshop. Als u hulp nodig heeft bij het selecteren van de juiste split airco of liever eerst gratis een vrijblijvende offerte wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. U bereikt hen via het contactformulier op de website, door te mailen naar info@vrpklimaat.nl of telefonisch op het volgende nummer: 026 35 10 949.

VRP Klimaat maakt het u graag zo eenvoudig mogelijk, no nonsens!


  Ik heb interesse in
   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.