Airco kopen in Arnhem bij VRP Klimaat

Wilt u een airco kopen in Arnhem van goede kwaliteit? VRP Klimaat is dé specialist in het leveren, installeren en onderhouden van single-split en multi-split airco’s in Arnhem. Dit zijn wij voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij zijn een nuchter bedrijf dat de aanschaf van een split airco zo makkelijk mogelijk houdt. Een airco kopen in Arnhem bij VRP Klimaat is no nonsens! Onze systemen kunnen koelen én verwarmen. Zo creëren wij zowel zomers als ‘s winters het ideale binnenklimaat in uw woning of bedrijfsruimte.

Als officieel dealer van Systemair leveren wij met ons assortiment aan energiezuinige en duurzame producten een bijdrage aan de energietransitie. Goed voor het milieu, maar ook prettig voor uw portemonnee! Bovendien zijn wij een NVKL-gecertificeerd bedrijf waardoor u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit en service.

Particulieren en bedrijven

VRP Klimaat verkoopt airco’s voor een comfortabel binnenklimaat. Dit doen wij voor de particuliere en de zakelijke markt. Onze airco’s kunnen zowel koelen als verwarmen. Zo zorgt onze airconditioning voor een hoger comfort in uw woning of bedrijfsruimte.

Iedere ruimte is uniek en vraagt om een specifieke oplossing. Hier zult u dus rekening mee moeten houden wanneer u een airco gaat kopen in Arnhem. VRP Klimaat is al jaren een begrip in de regio op het gebied van airconditioning en kan u helpen met het vinden van de meest geschikte oplossing. Daarnaast kunnen wij u volledig ontzorgen bij de installatie, reparatie en het onderhoud van uw airco.

VRP Klimaat

Wij helpen u graag met al uw vragen

VRP Klimaat

Airco groothandel voor installateurs

Bent u een installateur? Ook dan kunt u airco’s kopen in Arnhem bij VRP Klimaat. Wij zijn dé leverancier van single-split en multi-split airco’s en leveren aircosystemen uit het SYSPLIT assortiment van het merk Systemair. Deze airco’s kunnen zowel koelen als verwarmen. De producten die wij leveren zijn onder andere:

 • Complete airco sets (single-split en multi-split)
 • Losse binnen en buiten airco units
 • Airco accessoires

Wij zijn NVKL-gecertificeerd, hebben categorie 1 monteurs in dienst en mogen gas op voorraad hebben. Daarmee kunnen wij ook kleine airco monteurs helpen. Bij airconditioning van VRP Klimaat kunt u rekenen op een advies op maat en een eenvoudig no nonsens bestelproces. Daarnaast staan wij als airco groothandel garant voor een snelle en betrouwbare levering.

Systemair airco’s

De airco’s die wij leveren komen uit het SYSPLIT-assortiment van Systemair. Deze serie is specifiek ontworpen voor kleine tot middelgrote ruimtes en geeft de eindgebruiker meer comfort. Bovendien zijn ze energiezuinig wat het stroomverbruik drastisch reduceert. Systemair airco’s zijn erg stil en efficiënt. Wanneer u ervoor kiest een SYSPLIT airco te kopen in Arnhem van Systemair, kunt u rekenen op de volgende voordelen:

 • Hoge kwaliteit
 • Ruime keuze
 • Stil en efficiënt
 • Energiezuinig

Wat zeggen onze klanten

Reviews

Dit is wat klanten die u voor gingen over ons zeggen. U kunt ook zelf een review achterlaten.

Bekijk alle reviews

Rated 5 out of 5

fijne service en correct geholpen zeker een aanrader

ria van striep
Rated 5 out of 5

Correct bedrijf met kwalitatief goede airco’s. Voordat ik een aankoop deed heb ik telefonisch contact opgenomen en zeer vakkundig te woord gestaan. Zeker een aanrader!!

Marco

Airco direct bestellen of vrijblijvende offerte aanvragen

U kunt eenvoudig een airco kopen in Arnhem via onze webshop. Wilt u eerst advies of een offerte aanvragen? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. U kunt contact opnemen via de mail info@vrpklimaat.nl, het contactformulier op de website of bellen via 026 35 10 949. VRP-Klimaat is snel, betrouwbaar en levert een advies op maat, no nonsens!


  Ik heb interesse in
   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.