Airco kopen in Barneveld bij VRP Klimaat

Graag een airco kopen in Barneveld? VRP Klimaat is een no nonsens bedrijf dat de aanschaf van een airco zo eenvoudig mogelijk houdt. Wij zijn dé specialist in de regio op het gebied van airconditioning en kunnen u van dienst zijn op het gebied van airco installatie, reparatie en onderhoud. Dit doen wij voor particulieren, bedrijven en installateurs. De single-split en multi-split airco’s die wij leveren komen uit het SYSPLIT assortiment van Systemair. Deze airco’s kunnen zowel koelen als verwarmen. Zo weten wij in elk seizoen een prettig binnenklimaat te creëren.

Als airco groothandel en officieel dealer van het merk Systemair zijn wij NVKL-gecertificeerd. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en service wanneer u ervoor kiest om bij ons een airco te kopen in Barneveld.

Voor particulieren en bedrijven

Particulieren, bedrijven en installateurs: het is voor iedereen doodeenvoudig om een airco te kopen in Barneveld. Met airconditioning uit het SYSPLIT assortiment van Systemair kunnen wij uw woning of bedrijfsruimte zowel koelen als verwarmen. Omdat iedere ruimte uniek is, betreft het plaatsen van een airco altijd maatwerk. Als NVKL-gecertificeerd bedrijf beschikt VRP Klimaat over gecertificeerde koelmonteurs en hebben wij alle kennis en kunde in huis om in iedere bedrijfsruimte of kamer het gewenste binnenklimaat te creëren.

Als klant kunt u erop vertrouwen dat VRP Klimaat u volledig ontzorgt bij de airco installatie, reparatie en het onderhoud in Barneveld.

VRP Klimaat

Wij helpen u graag met al uw vragen

VRP Klimaat

Ook voor installateurs

VRP Klimaat is officieel dealer van Systemair airco’s en levert deze behalve aan particulieren en bedrijven ook aan installateurs. Als installateur kunt u eenvoudig een airco kopen in Barneveld via onze webshop.

Vanuit onze functie als groothandel kunnen wij u voorzien van single-split en multi-split airco’s uit het SYSPLIT assortiment van Systemair. Deze airco units kunnen zowel koelen als verwarmen. Ons assortiment bevat onder andere:

  • Complete airco sets (single-split en multi-split)
  • Losse binnen en buiten airco units
  • Airco accessoires

Daarnaast zijn wij een NVKL-gecertificeerd bedrijf dat over categorie 1 gecertificeerde koelmonteurs beschikt en dus ook gas op voorraad mag hebben. Hier kunnen wij uiteraard ook kleine installatiebedrijven mee van dienst zijn. Uiteraard mag u bij ons als airco groothandel rekenen op een snelle en betrouwbare levering.

De voordelen van Systemair airco’s

VRP Klimaat is officieel dealer van Systemair en levert airconditioning uit hun SYSPLIT-assortiment. Deze airco’s zijn van hoge kwaliteit en speciaal ontwikkeld voor een optimaal comfort in kleine en middelgrote ruimtes. Naast stil en efficiënt zijn ze ook energiezuinig, waarmee u op uw energienota bespaart. Met ons assortiment bieden we een ruime keuze aan split airco’s, zodat we voor iedere ruimte een passende oplossing hebben.

  • Hoge kwaliteit
  • Ruime keuze
  • Stil en efficiënt
  • Energiezuinig

Wat zeggen onze klanten

Reviews

Dit is wat klanten die u voor gingen over ons zeggen. U kunt ook zelf een review achterlaten.

Bekijk alle reviews

Rated 5 out of 5

fijne service en correct geholpen zeker een aanrader

ria van striep
Rated 5 out of 5

Correct bedrijf met kwalitatief goede airco’s. Voordat ik een aankoop deed heb ik telefonisch contact opgenomen en zeer vakkundig te woord gestaan. Zeker een aanrader!!

Marco

Systemair airco bestellen of een gratis offerte?

Een airco kopen in Barneveld kan eenvoudig via onze webshop. Wilt u eerst meer informatie of een vrijblijvende offerte? Dan staan onze medewerkers altijd voor u klaar. U bereikt ons via het contactformulier op de website, door te mailen naar info@vrpklimaat.nl of door te bellen naar 026 35 10 949.

VRP-Klimaat staat voor no nonsens! Wij garanderen een snelle en betrouwbare service en een advies op maat. Samen vinden wij de beste airco voor uw woning of bedrijfspand!


    Ik heb interesse in
      Ik ga akkoord met de privacy verklaring.