Airco kopen in Doetinchem bij de specialist

Wie een airco wil kopen in Doetinchem is bij VRP Klimaat aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in de regio op het gebied van split airco’s. Dit type airco kan zowel koelen als verwarmen. Zo creëert de airco het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat in uw woning of bedrijf.

Wij zijn een NVKL-gecertificeerd bedrijf en officieel dealer van het airco merk Systemair. Onze gecertificeerde monteurs kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van airco installatie, reparatie en periodiek onderhoud. Ook treden wij op als airco groothandel voor installateurs.

Voor particulieren en bedrijven

Een oplopende temperatuur zorgt al snel voor een ongezond en te warm binnenklimaat. Na een aantal warme dagen zijn zonwering en ventilatoren niet meer afdoende om een ruimte koel te houden. Een split airco biedt dat de uitkomst. Dit type airco kan zowel koelen als verwarmen en maakt het mogelijk om 1 of meerdere ruimtes (afzonderlijk van elkaar) op de gewenste temperatuur te brengen en te houden. Wij bieden een ruim assortiment aan split airco’s aan van het Zweedse merk Systemair. Hun systemen zijn stil, energiezuinig en eenvoudig in gebruik.

VRP Klimaat is een NVKL-gecertificeerd bedrijf en weet voor elke ruimte de juiste airco te selecteren. Uiteraard beschikken wij over gecertificeerde monteurs die u volledig kunnen ontzorgen op het gebied van airco installatie, reparatie en het periodiek onderhoud. Zo houden wij de aanschaf van een split airco zo eenvoudig mogelijk voor iedereen die een airco wil kopen in Doetinchem.

VRP Klimaat

Wij helpen u graag met al uw vragen

VRP Klimaat

Ook airco groothandel voor installateurs

Bent u airco installateur? Ook dan kunt u een airco kopen in Doetinchem bij VRP Klimaat. Als airco groothandel en officieel dealer van Systemair kunnen wij u voorzien van een ruim assortiment aan split airco’s en benodigdheden die eenvoudig online te bestellen zijn. In onze webshop vindt u onder meer:

 • Complete airco sets (single-split en multi-split)
 • Losse binnen en buiten airco units
 • Airco accessoires

Daarnaast kunnen wij u natuurlijk helpen bij het selecteren van de juiste airco. Ook hebben wij koelgassen op voorraad en profiteert u van een snelle service en betrouwbare levering.

Systemair airco’s: Zweedse betrouwbaarheid

VRP Klimaat is er trots op officieel dealer van Systemair te zijn. Dit Zweedse bedrijf ontwikkelt zijn producten volgens hun bedrijfsfilosofie “eenvoud en betrouwbaarheid”. Zij staan bekend om hun stille, energiezuinige ontwerpen en eenvoudige bediening. Indien u kiest voor airconditioning van Systemair mag u rekenen op:

 • Hoge kwaliteit
 • Ruime keuze
 • Stil en efficiënt
 • Energiezuinig

Wat zeggen onze klanten

Reviews

Dit is wat klanten die u voor gingen over ons zeggen. U kunt ook zelf een review achterlaten.

Bekijk alle reviews

Rated 5 out of 5

fijne service en correct geholpen zeker een aanrader

ria van striep
Rated 5 out of 5

Correct bedrijf met kwalitatief goede airco’s. Voordat ik een aankoop deed heb ik telefonisch contact opgenomen en zeer vakkundig te woord gestaan. Zeker een aanrader!!

Marco

Direct bestellen of een gratis offerte?

Een airco kopen in Doetinchem kan snel en eenvoudig via onze webshop. Indien u hulp wilt bij het vinden van de juiste airconditioning of liever eerst een vrijblijvende offerte (dit is uiteraard gratis), neemt u contact op met onze medewerkers. Zij denken graag met u mee. U kunt hen bereiken op het nummer 026 35 10 949, via het online contactformulier of door te mailen naar info@vrpklimaat.nl.


  Ik heb interesse in
   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.