Airco kopen in Ede bij VRP Klimaat

Wie een airco wil kopen in Ede is bij VRP Klimaat aan het juiste adres. Wij zijn officieel dealer van het Zweedse airconditioning merk Systemair. Met deze spilt airco’s die zowel kunnen koelen als verwarmen weten wij iedere ruimte van een gezond en comfortabel binnenklimaat te voorzien. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven. Daarnaast treden wij op als airco groothandel voor installateurs.

Wij hebben alle kennis en kunde in huis om u van een totaaloplossing te voorzien. Onze medewerkers en gecertificeerde koelmonteurs staan voor u klaar om u volledig te ontzorgen op het gebied van airco installatie, reparatie en periodiek onderhoud. Zo houden wij de aanschaf van een split airco zo eenvoudig mogelijk.

Airconditioning in uw huis of bedrijfsruimte

Niet tevreden over de temperatuur in uw slaapkamer of kantoor en overweegt u een airco aan te schaffen? Bij VRP Klimaat is het eenvoudig om een airco te kopen in Ede. Wij zijn de expert in de regio op het gebied van split airco’s. Met dit type airco kunt u een of meerdere ruimtes afzonderlijk van elkaar koelen of verwarmen. Zo kunt u in elke ruimte het gewenste klimaat realiseren.

Bij de aanschaf helpen wij u bij het maken van de juiste keuze waarna onze gecertificeerde installateurs de units komen installeren. VRP Klimaat is NVKL-gecertificeerd en staat garant voor vakmanschap en een snelle service. Wij kunnen de volledige airco installatie, reparatie en het periodiek onderhoud voor u verzorgen.

VRP Klimaat

Wij helpen u graag met al uw vragen

VRP Klimaat

Airco groothandel voor installatiebedrijven

VRP Klimaat is het one-stop-adres voor installatiebedrijven die een airco willen kopen in Ede. Wij zijn officieel dealer van het Zweedse merk Systemair en kunnen u single-split en multi-split airco’s leveren uit het SYSPLIT assortiment. Deze serie is speciaal ontworpen voor kleine ruimtes en kan zowel koelen als verwarmen. Zo bent u in staat om in iedere specifieke situatie het gewenste binnenklimaat te creëren. Ons assortiment bevat onder meer:

 • Complete airco sets (single-split en multi-split)
 • Losse binnen en buiten airco units
 • Airco accessoires

Verder hebben wij ook koelgas op voorraad en staan wij u met onze kennis en ervaring graag bij met het vinden van het meest geschikte split airco. Uiteraard staan wij ook garant voor een snelle service en betrouwbare levering.

Systemair airco’s: het gemak van Zweedse betrouwbaarheid

De airco’s die wij leveren komen uit het SYSPLIT assortiment van het Zweedse merk Systemair. Deze split airco’s kenmerken zich door een hoogwaardige kwaliteit en een eenvoudige bediening. Wanneer u kiest voor een airco van Systemair bent u verzekerd van:

 • Hoge kwaliteit
 • Ruime keuze
 • Stil en efficiënt
 • Energiezuinig

Wat zeggen onze klanten

Reviews

Dit is wat klanten die u voor gingen over ons zeggen. U kunt ook zelf een review achterlaten.

Bekijk alle reviews

Rated 5 out of 5

fijne service en correct geholpen zeker een aanrader

ria van striep
Rated 5 out of 5

Correct bedrijf met kwalitatief goede airco’s. Voordat ik een aankoop deed heb ik telefonisch contact opgenomen en zeer vakkundig te woord gestaan. Zeker een aanrader!!

Marco

Bestel direct in onze webshop of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Heeft u belangstelling voor een split airco voor uw woning of bedrijfsruimte of bent u een installateur? U kunt direct een airco kopen in Ede via onze webshop. Mocht u nog niet precies weten welke airco u wilt aanschaffen of wilt u toch liever eerst een (vrijblijvende) offerte? Dat is geen enkel punt. Onze medewerkers adviseren u graag bij het uitzoeken van een geschikte airco. Voor vragen belt u naar 026 35 10 949, vult u het contactformulier in op de website of stuurt u een mail naar info@vrpklimaat.nl.


  Ik heb interesse in
   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.