Airco kopen in Nijmegen – Snelle levering

Graag een airco kopen in Nijmegen? Dan bent u bij VRP Klimaat aan het goede adres. Wij zijn dé specialist in de regio op het gebied van airco installatie, reparatie en onderhoud. Wij zijn een no nonsens bedrijf dat de aanschaf van een airco zo eenvoudig mogelijk houdt.

Als officieel dealer van Systemair airco’s leveren wij een assortiment van single-split en multi-split airco’s in Nijmegen. Deze systemen kunnen koelen én verwarmen. Zo bent u niet alleen ‘s zomers, maar ook in de winter gegarandeerd van een prettig binnenklimaat in uw woning of bedrijfsruimte. Ons assortiment aan airconditioning bestaat uit duurzame en energiezuinige units. Zo houdt u, behalve met uw energierekening, ook rekening met het milieu.

VRP Klimaat is NVKL-gecertificeerd waardoor u gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, service en advies. Samen vinden wij de ideale oplossing voor uw woning of bedrijfsruimte!

Particuliere en zakelijke markt

Het is voor zowel particulieren als bedrijven eenvoudig om een airco te kopen in Nijmegen. Wij beschikken over een ruim assortiment aan airco’s die kunnen koelen én verwarmen. Zo weten wij het binnenklimaat in uw woning of bedrijfsruimte perfect te beheersen. Bij de aanschaf van een airco dient u er rekening mee te houden dat iedere ruimte anders is. VRP Klimaat is NVKL-gecertificeerd en beschikt over gecertificeerde koelmonteurs. Wij hebben dus alle kennis in huis om u een oplossing op maat te bieden. Zo ontzorgen wij u volledig bij de airco installatie, reparatie en het onderhoud in Nijmegen.

VRP Klimaat

Wij helpen u graag met al uw vragen

VRP Klimaat

Airco groothandel voor installatiebedrijven

Ook als installateur van airconditioning units kunt u bij ons terecht. VRP Klimaat is officieel dealer van Systemair airco’s en treedt ook op als airco groothandel voor installateurs. U kunt een airco uit ons assortiment kopen en in Nijmegen installeren. Ons airconditioning assortiment bestaat uit single-split en multi-split airco’s uit het SYSPLIT assortiment van Systemair. Deze airco’s kunnen zowel koelen als verwarmen. Wij leveren onder andere:

 • Complete airco sets (single-split en multi-split)
 • Losse binnen en buiten airco units
 • Airco accessoires

Als NVKL-gecertificeerd bedrijf beschikken wij over categorie 1 monteurs en mogen wij gas op voorraad hebben. Hier kunnen wij ook kleine airco monteurs mee helpen. Uiteraard staan wij als airco groothandel garant voor een snelle en betrouwbare levering.

Officieel dealer van Systemair airco’s

VRP Klimaat levert airco’s uit het SYSPLIT-assortiment van Systemair. Deze serie is speciaal ontwikkeld voor een optimaal comfort in kleine en middelgrote ruimtes. Ze zijn stil, efficiënt en energiezuinig. De voordelen van het kopen van een Systemair split airco in Nijmegen op een rijtje:

 • Hoge kwaliteit
 • Ruime keuze
 • Stil en efficiënt
 • Energiezuinig

Wat zeggen onze klanten

Reviews

Dit is wat klanten die u voor gingen over ons zeggen. U kunt ook zelf een review achterlaten.

Bekijk alle reviews

Rated 5 out of 5

fijne service en correct geholpen zeker een aanrader

ria van striep
Rated 5 out of 5

Correct bedrijf met kwalitatief goede airco’s. Voordat ik een aankoop deed heb ik telefonisch contact opgenomen en zeer vakkundig te woord gestaan. Zeker een aanrader!!

Marco

Systemair airco kopen of gratis een vrijblijvende offerte?

Een airco kopen in Nijmegen kan eenvoudig via onze webshop. Mocht u eerst meer informatie willen, dan staan onze medewerkers altijd voor u klaar om u van advies of een vrijblijvende offerte te voorzien. Contact neemt u op via het contactformulier op de website, door te mailen naar info@vrpklimaat.nl of telefonisch via 026 35 10 949.

VRP-Klimaat staat garant voor een snelle en betrouwbare service en levert een advies op maat, no nonsens!


  Ik heb interesse in
   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.