Airco kopen in Tiel bij aircospecialist VRP Klimaat

VRP Klimaat biedt dé totaaloplossing voor iedereen die een airco wil kopen in Tiel. Wij zijn een NVKL-gecertificeerd bedrijf en kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van airco installatie, reparatie en periodiek onderhoud. Dit doen wij voor particulieren en bedrijven. Daarnaast treden wij ook op als airco groothandel voor installateurs.

Als officieel dealer van het Zweedse merk Systemair zijn wij specialist op het gebied van split airco’s. Dit type airco kan zowel koelen als verwarmen, waardoor wij in staat zijn om in iedere ruimte een gezond en aangenaam binnenklimaat te creëren.

De ideale temperatuur in uw woning of bedrijf

Als de zon begint te schijnen kan de temperatuur in uw woning of kantoor snel oplopen. Dat is onprettig en bovendien ongezond. Een split airco biedt dan uitkomst. Deze airco’s kunnen zowel koelen als verwarmen. Zo kunnen één of meerdere ruimtes (onafhankelijk van elkaar) op de gewenste temperatuur worden gebracht en gehouden.

VRP Klimaat is officieel dealer van het Zweedse merk Systemair dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit en eenvoudige bediening. Een Systemair airco kopen in Tiel bij VRP Klimaat verzekert u bovendien van de kennis en vakmanschap van dé specialist in de regio op het gebied van airconditioning. Wij zijn in staat om iedere specifieke ruimte het hele jaar door van een comfortabel en gezond binnenklimaat te voorzien. Met onze kennis en kunde weten wij u volledig te ontzorgen bij de aanschaf, airco installatie, reparatie en onderhoud.

VRP Klimaat

Wij helpen u graag met al uw vragen

VRP Klimaat

Ook airco groothandel voor installateurs

Als groothandel biedt VRP Klimaat aan installateurs een ruim assortiment split airco’s van Systemair en benodigdheden in de webshop. Dit maakt het eenvoudig om een airco te kopen in Tiel. Wij beschikken onder andere over:

 • Complete airco sets (single-split en multi-split)
 • Losse binnen en buiten airco units
 • Airco accessoires

Uiteraard kunnen wij ook hulp bieden bij het selecteren van de juiste airco. Verder hebben wij koelgassen op voorraad en mag u rekenen op een snelle service en betrouwbare levering.

Systemair: Zweedse eenvoud en betrouwbaarheid

VRP Klimaat is officieel dealer van het Zweedse airco bedrijf Systemair. Zij ontwikkelden hun assortiment volgens hun bedrijfsfilosofie ‘eenvoud en betrouwbaarheid’ en staan bekend om hun stille en energiezuinige ontwerpen. Met airconditioning van Systemair bent u verzekerd van:

 • Hoge kwaliteit
 • Ruime keuze
 • Stil en efficiënt
 • Energiezuinig

Wat zeggen onze klanten

Reviews

Dit is wat klanten die u voor gingen over ons zeggen. U kunt ook zelf een review achterlaten.

Bekijk alle reviews

Rated 5 out of 5

fijne service en correct geholpen zeker een aanrader

ria van striep
Rated 5 out of 5

Correct bedrijf met kwalitatief goede airco’s. Voordat ik een aankoop deed heb ik telefonisch contact opgenomen en zeer vakkundig te woord gestaan. Zeker een aanrader!!

Marco

Bestel direct in onze webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan

Op zoek naar airconditioning voor uw woning of bedrijfsruimte of bent u een installateur? Met een paar muisklikken kunt u een airco kopen in Tiel via onze webshop. Wilt u liever eerst advies? Geen probleem, onze medewerkers denken graag met u mee en kunnen u gratis van een vrijblijvende offerte voorzien. Hiervoor belt u naar 026 35 10 949, vult u het online contactformulier in of mailt u naar info@vrpklimaat.nl.


  Ik heb interesse in
   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.