Airco kopen in Wageningen bij VRP Klimaat

Wilt u graag een airco kopen in Wageningen? VRP Klimaat is hét aanspreekpunt voor een complete airco installatie in Nederland. Onze missie is om het kopen van single-split en multi-split airco’s zo makkelijk mogelijk te maken voor u. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij ons een airco kopen in Wageningen. Wij zorgen voor de installatie van airco’s van het merk Systemair, de reparatie en onderhoud. Ook zijn wij leverancier voor installateurs.

‘No nonsens’ is ons motto. Met onze expertise als airco groothandel en officieel dealer van het merk Systemair garanderen wij een uitstekende prestatie van uw airconditioning. VRP Klimaat is namelijk een NVKL-gecertificeerd bedrijf, waardoor u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit en service wanneer u kiest om bij ons een airco te kopen in Wageningen.

Particulieren en bedrijven

Bij VRP Klimaat kunt u zowel als zakelijke of particuliere klant een airco kopen in Wageningen. Het maakt niet uit of u zich binnen een grote bedrijfsruimte bevindt of het comfort van uw huis. De airco’s van Systemair bieden optimaal comfort voor elk. De single-split en multi-split airco’s kunnen zowel koelen als verwarmen. VRP Klimaat biedt airco installatie, reparatie en periodiek onderhoud op maat, waardoor het volledige binnenklimaat van uw werk of woonomgeving in achting gehouden wordt.

VRP Klimaat

Wij helpen u graag met al uw vragen

VRP Klimaat

Ook groothandel voor installateurs

Bent u een installateur en wilt u een airco kopen in Wageningen? Ook dan kunt u terecht bij VRP Klimaat. Als airco groothandel bieden wij namelijk airco’s van Systemair aan installateurs. Een samenwerking met VRP Klimaat kan zorgen dat uw business als installateur naar een hoger niveau getild wordt. Neem gerust contact op om een airco te kopen in Wageningen en een potentiële samenwerking met ons te bespreken.

 • Complete airco sets (single-split en multi-split)
 • Losse binnen en buiten airco units
 • Airco accessoires

Systemair airco’s

VRP Klimaat biedt aircosystemen uit het SYSPLIT assortiment van het merk Systemair. Dit assortiment is specifiek ontworpen voor kleine ruimtes, geeft meer comfort en vermindert het stroomverbruik drastisch. Het tegengaan van milieuvervuiling vinden wij belangrijk; ons partnership met het merk Systemair biedt ook voor u de kans om uw bijdrage te doen.

De single-split of multi-split airco’s van Systemair kunnen zowel koelen als verwarmen. Een single-split airco bestaat uit een binnen- en een buitenunit. Dit is ideaal voor het koelen en verwarmen van één ruimte, bijvoorbeeld in uw woning. Particulieren die bij VRP Klimaat een airco kopen in Wageningen geven aan dat single-split airco’s van Systemair zeer geschikt zijn voor hun behoeften.

Een multi-split airco bestaat uit een buitenunit en meerdere binnenunits. Dit is ideaal om meerdere ruimtes in uw bedrijfspand of woning los van elkaar te koelen en verwarmen. Om de efficiëntie en effectiviteit van uw Systemair airco te verbeteren, bieden wij ook accessoires, zoals wifi-modules. Uiteraard bieden wij naast airco installatie, reparatie en onderhoud ook de toevoeging van deze accessoires aan uw huidige systeem.

 • Hoge kwaliteit
 • Ruime keuze
 • Stil en efficiënt
 • Energiezuinig

Wat zeggen onze klanten

Reviews

Dit is wat klanten die u voor gingen over ons zeggen. U kunt ook zelf een review achterlaten.

Bekijk alle reviews

Rated 5 out of 5

fijne service en correct geholpen zeker een aanrader

ria van striep
Rated 5 out of 5

Correct bedrijf met kwalitatief goede airco’s. Voordat ik een aankoop deed heb ik telefonisch contact opgenomen en zeer vakkundig te woord gestaan. Zeker een aanrader!!

Marco

Airco direct bestellen of vrijblijvende offerte aanvragen

Koop direct uw Systemair airco in Wageningen via onze webshop. Heeft u behoefte aan voorgaand advies of het aanvragen van een offerte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de mail info@vrpklimaat.nl, het contactformulier op de website of bel naar 026 35 10 949. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. VRP-Klimaat is snel, betrouwbaar en levert een advies op maat, no nonsens!


  Ik heb interesse in
   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.