Airco kopen in Zutphen bij VRP Klimaat: dé specialist in de regio!

U wilt graag een airco kopen in Zutphen van uitstekende kwaliteit? Dan bent u bij VRP Klimaat aan het juiste adres. Wij hebben als NVKL-gecertificeerd bedrijf alle kennis en kunde in huis om zowel particulieren als bedrijven van het juiste advies en materiaal te voorzien. Daarnaast treden wij ook op als airco groothandel voor installateurs. Als dé specialist op het gebied van airco installatie, reparatie en onderhoud maken wij het u graag zo makkelijk mogelijk.

Split airco thuis of op de zaak?

VRP Klimaat levert split airco’s aan particulieren en bedrijven. Wij zijn al jaren de specialist in de regio op het gebied van airconditioning. Met onze expertise en split airco’s weten wij het hele jaar door, in iedere kamer of bedrijfsruimte een comfortabel binnenklimaat te creëren. Wij voorzien u van gedegen advies en vinden voor iedere ruimte de meest geschikte oplossing. Onze medewerkers kunnen u volledig ontzorgen bij de installatie, reparatie en het periodiek onderhoud van uw airco.

VRP Klimaat

Wij helpen u graag met al uw vragen

VRP Klimaat

Ook airco groothandel voor installateurs

Ook installatiebedrijven kunnen eenvoudig een airco kopen in Zutphen. Wij houden het bestelproces zo eenvoudig mogelijk. Bestellen kunt u dan ook eenvoudig zelf via onze webshop. Wij zijn officieel dealer van Systemair airco’s en hebben een ruim assortiment aan split airco’s beschikbaar. In onze webshop vindt u onder andere:

 • Complete airco sets (single-split en multi-split)
 • Losse binnen en buiten airco units
 • Airco accessoires

Mocht u niet direct een keuze kunnen maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn NVKL-gecertificeerd en hebben dus de expertise in huis om u te helpen bij het selecteren van de juiste split airco. Ook hebben wij gas op voorraad waarmee wij kleine installatiebedrijven kunnen helpen.

Officieel dealer van Systemair airco’s

VRP Klimaat is er trots op officieel dealer van Systemair airco’s te mogen zijn. De split airco’s die wij leveren komen uit de SYSPLIT serie. Deze airco’s zijn stil en efficiënt en specifiek ontworpen voor kleine en middelgrote ruimtes. Kiest u ervoor een SYSPLIT airco te kopen in Zutphen, dan profiteert u van de volgende voordelen:

 • Hoge kwaliteit
 • Ruime keuze
 • Stil en efficiënt
 • Energiezuinig

Wat zeggen onze klanten

Reviews

Dit is wat klanten die u voor gingen over ons zeggen. U kunt ook zelf een review achterlaten.

Bekijk alle reviews

Rated 5 out of 5

fijne service en correct geholpen zeker een aanrader

ria van striep
Rated 5 out of 5

Correct bedrijf met kwalitatief goede airco’s. Voordat ik een aankoop deed heb ik telefonisch contact opgenomen en zeer vakkundig te woord gestaan. Zeker een aanrader!!

Marco

Airconditioning direct bestellen of eerst een gratis offerte?

Via onze webshop kunt u eenvoudig zelf een airco kopen in Zutphen. Wilt u zich graag eerst verder laten informeren of gratis een vrijblijvende offerte aanvragen. Aarzel dan niet en vraag het een van onze medewerkers. Zij staan altijd voor u klaar. U kunt contact opnemen via de mail info@vrpklimaat.nl, door het contactformulier op de website in te vullen of door te bellen met 026 35 10 949.

VRP-Klimaat levert een snelle service en een advies op maat, no nonsens!


  Ik heb interesse in
   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.