Airco onderhoud

VRP Klimaat verzorgt ook het onderhoud van uw airco. Wij bieden deze dienst aan voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Net als bij een cv-ketel is het periodieke onderhoud aan uw airco essentieel voor een goede werking. Wanneer de airco niet goed onderhouden wordt kunnen er vieze luchtjes ontstaan en kan de airco onnodig veel energie verbruiken. Bovendien kunnen onze monteurs mogelijke aanleidingen tot storingen in een vroeg stadium opsporen. Zo wordt de levensduur van uw airco verlengd.

Uw airco bijvullen en meer

Tijdens een controle van uw airco worden onder andere de volgende stappen genomen: de filter van de airco wordt gereinigd of vervangen, de buitenunit wordt schoongemaakt en het systeem wordt nagekeken. Bovendien werkt de airco met een vloeistof systeem. Deze vloeistof werkt als koelmiddel. Net als bij de auto moet dit koelmiddel worden bijgevuld. Anders zou de werking van uw systeem afnemen. Ook het bijvullen bij uw airco verzorgen wij tijdens de controle. Heeft u problemen met uw airco? Dan is dit ook een goed moment om dit aan de geven. Wij zorgen er dan voor dat de werking van de airco weer snel geheel naar wens is.

 

Tijdens de controle doen wij onder andere:

VRP Klimaat 3
  • De filter reinigen of vervangen
  • De buiten airco schoonmaken
  • Het systeem nakijken
  • Het koelmiddel bijvullen

Wij helpen u graag met al uw vragen

Onze andere diensten

Bij VRP Klimaat bieden wij u een totaaloplossing aan. Zo kunt u bij ons terecht voor de levering, installatie, reparatie en het onderhoud van uw airco. U hoeft zich dus nergens meer zorgen om te maken en kunt terecht bij één bedrijf. Bij VRP Klimaat bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en service. Wij bieden snelle service, garantie op uw airco en goede technische waardes.

VRP Klimaat

Hulp nodig? Neem contact op

Onderhoud laten verrichten aan uw airco door VRP Klimaat? Wij staan graag voor u klaar. Zo kunt u voor alles rondom uw airco terecht bij één bedrijf. Voor vragen en interesse in onze producten en diensten belt u 026 35 10 949, mailt u naar info@vrpklimaat.nl of stuurt u ons een bericht via het contactformulier op de website. Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf voor de aanschaf, installatie en het onderhoud van uw airco bent u bij VRP Klimaat aan het juiste adres.

Ik heb interesse in
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.