Airco installatie

Bij VRP Klimaat kunt u ook terecht voor de vakkundige installatie van uw airco. Een airco installeren is namelijk geen standaard klus die u zelf makkelijk uitvoert. Wij leveren deze dienst voor zowel particulieren als bedrijven. U schakelt ons in om een single-split of multi-split airco te installeren in uw huis of bedrijfspand. Airco installatie is door onze vakmensen binnen mum van tijd geregeld. Bovendien krijgt u jarenlange garantie op uw airco en de installatie.

Ook voor airco montage

Natuurlijk zorgt VRP Klimaat ook voor de montage van uw airco. Koopt u een standaard single-split airco? Er kan dan rechtstreeks naar buiten worden geboord via de binnenmuur. Heeft u andere wensen, zoals het laten plaatsen van de airco op uw dak? Of zijn uw binnenmuren van beton? Ook dat is voor ons geen probleem. We nemen de montage van uw airco graag uit handen. Zo zorgen we altijd voor een perfect werkende airco met montage en installatie door onze vakkundige medewerkers.

Wij helpen u graag met al uw vragen

Installatie van single-split en multi-split airco’s

Wij staan voor u klaar bij de installatie van single-split en multi-split airco’s. Een split airco bestaat uit twee onderdelen: een binnenunit en een buitenunit. Bij een single-split airco heeft u er van ieder één. Bij een multi-split airco kunt u kiezen voor meerdere binnenunits. Zo installeren wij eenvoudig een airco-systeem met meerdere binnenunits, om meerdere ruimtes in uw pand te koelen of verwarmen. U kunt hierbij denken aan een wandairco of een plafondairco.

Onze andere diensten

Naast de installatie van uw airco helpen wij u graag met alles wat er bij de aanschaf en eigendom van een airco komt kijken. U kunt bij ons terecht voor alle onderstaande diensten:

  • Airco aanschaf: We helpen u met uw keuze maken, door gezamenlijk uw wensen te bespreken.
  • Airco installatie: Wij komen de airco voor u installeren en zorgen er voor dat de airco correct werkt.
  • Airco onderhoud: Voor een optimale werking moet de airco periodiek gecontroleerd en schoongemaakt worden.
  • Airco reparatie: Problemen met uw airco? Ook dan helpen we u graag en zullen de problemen zo snel mogelijk verhelpen.
VRP Klimaat

Laat uw airco installeren door VRP Klimaat

Uw airco laten installeren door VRP Klimaat? Wij helpen u graag met een totaaloplossing: wij leveren en installeren de airco in uw pand, en zorgen tevens voor het onderhoud en eventuele reparatie. Zo hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken. U kunt gewoon terecht bij één bedrijf. Voor vragen en interesse belt u 026 35 10 949, mailt u naar info@vrpklimaat.nl of stuurt u ons een bericht via het contactformulier op de website. Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf voor de aanschaf, installatie en het onderhoud van uw airco bent u bij VRP Klimaat aan het juiste adres.

Ik heb interesse in
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.