Over VRP Klimaat

VRP Klimaat is de betrouwbare leverancier van een groot assortiment airco’s. Wij maken het aanschaffen van een airco graag makkelijk voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij zijn een nuchter bedrijf dat doet wat ze zegt, no nonsens! VRP Klimaat is de specialist in het leveren, installeren, onderhouden en repareren van single-split en multi-split airco’s. De systemen kunnen zowel koelen als verwarmen. Zo dragen we bij aan de energietransitie met energiezuinige en duurzame producten, en aan een hoger comfort in uw woning of bedrijfsruimte door het ideale binnenklimaat te creëren. Bovendien zijn wij een NVKL-gecertificeerd bedrijf, u bent dus altijd verzekerd van de beste kwaliteit en service.

Waarom VRP Klimaat?

 • Officieel dealer van Systemair airco’s
 • Voor particulieren en bedrijven
 • Snelle service
 • NVKL-gecertificeerd
 • Gecertificeerde koel monteurs

Officieel dealer van Systemair

VRP Klimaat is officieel dealer van airco’s van Systemair. Deze beursgenoteerde Zweedse fabrikant heeft vestigingen in meer dan 50 landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Midden-Oosten, Azië, Australië en Afrika. De producten van Systemair worden over de hele wereld gebruikt om op een duurzame manier het ideale binnenklimaat te creëren. Het motto van Systemair is: “hou het eenvoudig”. De producten zijn dan ook robuust en eenvoudig te selecteren, installeren en te gebruiken. Dit familiebedrijf bestaat sinds 1974 en de afgelopen 10 jaar bedroeg het groeipercentage van de onderneming gemiddeld 10 procent. Het is dus een stabiele en betrouwbare fabrikant waar wij graag mee samenwerken.

Enkele bekende plaatsen met producten van Systemair:

 • Distributiecentrum Bol.com Utrecht
 • Ondergrondse Parkeergarage ‘s-Hertogenbosch
 • Veerboot Texel
 • Brandweerkazerne Arnhem

Advies nodig bij een airco kopen?

Airco’s voor uw woning of bedrijfspand

Wij zijn er voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Van eenvoudige single-split airco’s voor uw woning of kantoorruimte tot luxe multi-split airco’s voor uw hele gebouw: wij hebben ze in huis en kunnen ze bij u installeren. Ons doel is om een airco aanschaffen voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. Zo mogen wij zelf koelgassen op voorraad hebben, waardoor u bij één bedrijf terecht kunt voor alle benodigdheden en nooit lang hoeft te wachten op een goed werkende airco. U bent bij ons dus verzekerd van snelle service en krijgt bovendien jarenlange garantie op uw airco.

VRP Klimaat 5

Wat zeggen onze klanten

Reviews

Dit is wat klanten die u voor gingen over ons zeggen. U kunt ook zelf een review achterlaten.

Bekijk alle reviews

Rated 5 out of 5

fijne service en correct geholpen zeker een aanrader

ria van striep
Rated 5 out of 5

Correct bedrijf met kwalitatief goede airco’s. Voordat ik een aankoop deed heb ik telefonisch contact opgenomen en zeer vakkundig te woord gestaan. Zeker een aanrader!!

Marco

VRP Klimaat geeft advies

VRP Klimaat helpt u verder door het geven van een persoonlijk advies. Welke airco past het beste bij uw woning of bedrijfsruimte? Wij maken het graag makkelijk voor u. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Bel ons via 026 – 35 10 949, mail naar info@vrpklimaat.nl of laat een bericht achter via het contactformulier op deze website.

Ik heb interesse in
  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.