Airco reparatie

Reparatie aan uw airco laat u uitvoeren door VRP Klimaat. Werkt uw airco niet meer goed? Misschien is er een storing. Het kan ook zijn dat het systeem kapot of te vuil is. Vaak werkt de airco weer na de reiniging ervan. Wanneer dit niet voldoende is kan het noodzakelijk zijn om een eventueel gebrek op te sporen en te repareren. VRP Klimaat doet dit uiteraard op een vakkundige manier. Dit hoort allemaal bij onze service, omdat wij het u zo makkelijk mogelijk willen maken. Zo zijn wij u van a tot z van dienst.

Hoe voorkomt u airco reparatie?

U kunt airco reparatie voorkomen met periodiek onderhoud. Tijdens de controle wordt onder andere het systeem nagekeken. Zo worden mogelijke aanleidingen tot storingen in een vroeg stadium opgespoord. Met periodiek onderhoud verlengt u de levensduur van uw airco. Bovendien zijn er een aantal dingen die u zelf kunt doen om airco reparatie te voorkomen. Neem de airco regelmatig af met een doek en gebruik een stofzuiger om de buitenkant van de filter stofvrij te maken. Wanneer er nog vuil op de filter zit spoelt u deze af met lauwwarm water. U kunt dit minimaal twee keer per jaar doen om airco reparatie te voorkomen.

Wij helpen u graag met al uw vragen

VRP Klimaat: ook voor installatie en onderhoud

Naast reparatie kunt u bij VRP Klimaat terecht voor installatie en onderhoud. Zo hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken en kunt u terecht bij één bedrijf voor alles rondom uw airco. Wij bieden de volgende diensten:

  • Airco aanschaf: Weet u nog niet zeker welke airco het beste bij uw huis of bedrijfspand past? Wij adviseren u graag. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.
  • Airco installatie: Wij komen de single-split of multi-split airco bij uw woning of bedrijfspand installeren en zorgen dat deze correct werkt.
  • Airco onderhoud: Voor een optimale werking moet de airco periodiek gecontroleerd worden. De airco wordt dan onder andere schoongemaakt en bijgevuld.
  • Airco reparatie: Wanneer u problemen heeft met uw airco helpen wij u graag, zodat u snel weer een optimaal werkende airco heeft.
VRP Klimaat

Airco reparatie nodig? Bel VRP Klimaat

Werkt uw airco niet meer optimaal? VRP Klimaat helpt u graag met airco reparatie. Bel direct naar 026 35 10 949, of stuur ons een mail via info@vrpklimaat.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten via het contactformulier op deze website. Voor airco reparatie bent u bij VRP Klimaat aan het juiste adres.

Ik heb interesse in
    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.