Airco zakelijk/installateurs

Wilt u ook graag het ideale binnenklimaat creëren in uw kantoor of bedrijfspand? Of bent u een installateur? VRP Klimaat is dé leverancier van single-split en multi-split airco’s. Wij leveren aircosystemen uit het SYSPLIT assortiment van het merk Systemair. Deze airco’s kunnen zowel koelen als verwarmen.

VRP Klimaat 1

Single-split aircoset

Multi-split aircoset

Multi-split buiten

Cassette binnen

Prime binnen

Vloer binnen

Console binnen

Duct binnen

Advies nodig bij een airco kopen?

Systemair airco’s zijn stil en efficiënt

Wij leveren airco’s van Systemair uit het SYSPLIT-assortiment. Dit assortiment is specifiek ontworpen voor kleine tot middelgrote ruimtes en geeft de eindgebruiker meer comfort. Bovendien vermindert met de airco’s uit dit assortiment het stroomverbruik drastisch. De Systemair airco’s zijn deze airco’s erg stil en efficiënt. SYSPLIT airco’s van Systemair:

  • Hoge kwaliteit
  • Ruime keuze
  • Stil en efficiënt
  • Energiezuinig

VRP Klimaat ontzorgt volledig

VRP Klimaat is niet alleen leverancier van airco’s. Wij zijn er ook voor de installatie, reparatie en het onderhoud van airco’s. Wij zijn NVKL-gecertificeerd, hebben categorie 1 monteurs in dienst en mogen gas op voorraad hebben. Op deze manier kunnen wij ook kleine monteurs helpen. Bij VRP Klimaat bent u dus altijd verzekerd van de beste kwaliteit en service. Wij bieden snelle service, garantie op airco’s en goede technische waardes.

Wat zeggen onze klanten

Reviews

Dit is wat klanten die u voor gingen over ons zeggen. U kunt ook zelf een review achterlaten.

Bekijk alle reviews

Rated 5 out of 5

fijne service en correct geholpen zeker een aanrader

ria van striep
Rated 5 out of 5

Correct bedrijf met kwalitatief goede airco’s. Voordat ik een aankoop deed heb ik telefonisch contact opgenomen en zeer vakkundig te woord gestaan. Zeker een aanrader!!

Marco

Advies nodig?

Heeft u interesse in een airco voor uw bedrijfsruimte, of bent u een installateur? Op deze pagina bekijkt u ons aanbod. Weet u nog niet precies welke airco u wilt aanschaffen? Ook dat is geen probleem. Wij adviseren u graag bij het uitzoeken van een geschikte airco. Voor vragen belt u 026 35 10 949, mailt u naar info@vrpklimaat.nl of stuurt u ons een bericht via het contactformulier op de website. Wanneer u op zoek bent naar een airco voor uw bedrijfsruimte of als installateur bent u bij VRP Klimaat aan het juiste adres.